Ubrusi

Kompanija Godina d.o.o. osnovana je 1996. godine u Beogradu i od tada je prešla put od malog porodičnog preduzeća do značajnog regionalnog proizvođača i distributera papirnog programa i prateće opreme.  Svoje poslovanje kompanija obavlja na dve lokacije.

Više od dve decenije, nudimo širok asortiman dispenzera za ubruse, toalet papira i tečnog sapuna renomiranih svetskih proizvođača, kao i proizvode od papira iz sopstvene proizvodnje.

Sedište firme se nalazi u ulici Kraljice Natalije 45 , dok se magacin i proizvodnja nalaze na adresi Batajnički drum 18a.

Pored sopstvene proizvodnje složivog i rol paprinog programa, ambalaže, sredstava za održavanje higijene, kao i prateće opreme, naša kompanija zastupa i brojne međunarodne i regionalne brendove.

Zahvaljujući našem profesionalizmu, posvešćenosti i doslednosti u radu stekli smo poverenje eminentnih klijenata koji dolaze iz sektora industrije, bankarstva, hotelijerstva i ugostiteljstva.

Naša spremnost da udovoljimo i najzahtevnijim potrebama klijenata, kao konstantna želja za usavršavanjem i napredovanjem čine nas idealnim partnerom koji će na najbolji način odgovoriti na vaše zahteve i doprineti razvoju vašeg poslovanja, kao i zadovoljstvu vaših zaposlenih.

Postanite deo naše poslovne porodice, rastimo i razvijajmo se zajedno.

rol i složivi ubrusi su najvažniji proizvod kompanije Godina d.o.o.